Sinnikkäästi jatkan noiden marsipaanikakkujen tekemistä vaikka taidot ei ihan niiden asteelle ylläkkään.
Kuopuksen 1-vuotis päiville halusin tehdä leppäkerttukakun ja innostuin juhlien alla asiasta tosissani kun löysin vinkin Kinuskikissan blogista kuinka tuollaisen puolipallon muotoisen kakun saa näppärästi koottua niin ettei se uhkaa kaatua kyljelleen. Joten tuumasta toimeen.
Kakussa on 5:n munan sokerikakkupohja ja täytteenä vadelmamarmelaadia sekä suklaatäyte, jonka löysin myös Kinuskikissan blogista. Miehen valjasti taas kostuttamaan kakun, itse pidän kuivista kakuista enkä tohdi käyttää kostukkeita niin paljon että kakut muidenkin suissa olisi hyviä. Kuorrutuksena on marsipaania ja sen alla voikreemi. Tummansinisen marsipaanin värjäsin itse, eikä tuo marsipaani  nyt vieläkään ihan rypyttömästi laskeutunut kakun päälle (kuinka se on mahdollista saada vai onko minulla yksinkertaisesti liian monimutkaisen muotoisia kakkuja??) mutta tällä mennään.



Vielä jos joku päivä onnistuisin tekemään tuon marsipaanipäälisen niin ettei se ole täynnä tomusokeri pilkkuja....